Eastbourne College

Ийстбоурн, Великобритания

Възраст на учениците:
13-18 год.

Годишна такса:
£ 34,410 - 34,800

Образователни програми:
GCSE, A-Level
Запитване

Местоположение

Eastbourne College е с отлично местоположение - в жилищната зона на морския град Ийстбоурн, на южното крайбрежие на Англия, в непосредствена близост до националния парк Южен Даунс. Колежът се помещава в красиви сгради, заобиколени от прекрасни градини, на минути от крайбрежната ивица на града.

За училището

 
Eastbourne College е основан през 1867 г., първоначално само за момчета, а един век по-късно започва да приема момичета и към момента възпитаниците на колежа са приблизително 600. По традиция те се реализират успешно в сферата на сценичните изкуства - музика, актьорско майсторство, изкуство и дизайн.

Настаняване

 
Общежитията са с капацитет от 60 души. Учениците се настаняват спрямо пола им, мнозинството от по-големите - в самостоятелни учебни спални, а от горните курсове - в стаи с 2-4 души. Столовата е обща.

Спорт и развлечения

 
В Eastbourne College особено застъпени са голфа, карането на сърф и ветроходството. Изборът на спортна дисциплина е задължителен и може да бъде направен от следните спортове: волейбол, тенис, скуош, ръгби, футбол, крикет, хокей, нетбол, бадминтон, плуване, водно поло, лека атлетика, баскетбол, джудо, фехтовка, гребане и ветроходство. Наред с това интензивно работят и клубовете по интереси: история, дебати, благотворителна дейност, класически науки и др.

Изисквания за прием

Приемат се кандидати на 13 и 16-годишна възраст след специален изпит по английски език на самото училище. Изисква се академична справка от настоящото училище за последните 2 години и препоръка от преподавател.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник