Ealing Independent College

Ealing, Западен Лондон

Възраст на учениците:
13-18

Годишна такса:
£ 26 562 - 32 765

Образователни програми:
Pre sessional English, едногодишно GCSE, GCSE, едногодишна A level, A level
Запитване

Местоположение

 
Ealing Independent College се намира в квартал Ealing, Западен Лондон, зона 3 - едно от най-добрите места за живеене в британската столица - безопасно и тихо, заобиколено с много паркове и жилищни сгради. Училището е разположено на 20 минути от Централен Лондон и на 30 минути от летище Хийтроу.

За училището

 
Ealing Independent College е традиционен частен британски колеж, основан през 1992 г., част от Bellevue Education Group - група от средни училища във Великобритания и Швейцария. Според последни класации Ealing Independent College заема 6-о място измежду всички частни училища в Лондон по високи академични резултати. В същото време таксите са конкурентни. В колежа се обучават 160 деца, повечето от английски произход. Завършващите продължават образованието си в университети като Oxford University, Imperial College, Warwick University или Westminster University.


Учебни програми

 
Част от предметите от програмата GCSE са изкуство и дизайн, биология, химия, бизнес, езици, география, история, математика, физика, информационни технологии; от А level – счетоводство, изкуство, биология, химия, бизнес, икономика, езици, математика, география, политика, информационни технологии, физика, психология, социология. Ealing Independent College предлага подготовка по английски език за деца, които не са от англоговорещи държави. Колежът е известен и с добрата подготовка по медицина и бизнес.


Настаняване

 
За момента настаняването е осигурено само за ученици в горните курсове на обучение - на възраст от 16 години - около 5% от учещите. Общежитието е разположено на 15 минути пеша от училището. Нова и модерна сграда за деца под 16 години ще бъде построена през януари 2017.


Спорт и развлечения


Ealing Independent College разполага с множество спортни съоръжения и игрища за футбол, тенис, бадминтон и др. За учениците с насоченост към изкуството е отворено арт студио за таланти. Често се организират посещения в Лондон и екскурзии в Европа.

 
Изисквания за прием

Академична справка от последните години на обучение както и тест по английски език на училището.  

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник