Duff Miller College

Лондон, Великобритания

Възраст на учениците:
13-19 г.

Годишна такса:
GBP 31 700 - 39 700

Образователни програми:
GCSE, A Level
Запитване

Местоположение

 
Столицата на Великобритания е сред най-интересните и космополитни градове в света, както и подходяща дестинация за обучение. Сградата на Duff Miller College се намира на улица Queen’s Gate № 59 в Южен Кенсингтън, Лондон, много близо до Хайд парк.


За училището

 
Duff Miller College е популярен като един от най-добрите в Лондон за GCSE, A Level и ускорена A-level. Предлага и допълнителни програми за подготовка за кандидатстване във висши учебни заведения за специалностите медицина и стоматология. Училището разполага с учебни лаборатории, компютърна зала и интернет кафене с възможности за полезно оползотворяване на свободното си време.


Настаняване

 
Общежитието е на 15 минути с метро от колежа. Настаняването е в единични и двойни стаи. На разположение е малък супермаркет, кафене и ресторант, 24-часова рецепция с видеонаблюдение.  


Спорт и развлечения

 
Учениците на Duff Miller College имат свободен достъп до всички фитнес съоръжения, зали за скуош и басейна в Imperial College. Редовно се организират футболни турнири, състезания по крикет и широка гама от социални дейности, включително дискусионен клуб, коледно парти, благотворителни прояви, ски екскурзии и летен бал.


Изисквания за прием


За да бъде получено предложение за прием, е необходимо успешно преминаване на интервю с директора на колежа.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник