D'Overbroeck's College

Оксфорд, Великобритания

Възраст на учениците:
15-19 год.

Годишна такса:
GBP 30 225 - 42 435

Образователни програми:
GCSE, A Level
Запитване

Местоположение

D’Overbroeck’s College (Довърбрукс Колидж) се намира в старинния академичен Оксфорд, близо до центъра на града и се ползва с репутацията на престижно интернационално училище, което предлага едни от най-добрите подготвителни програми за кандидатстване в британски университети.

За училището

Резултатите постигнати от възпитаниците на колежа са красноречиви: 62% са получили най-високата оценка „А” на изпитите A Level и продължават образованието си в най-престижните британски университети като Imperial College, York, LSE, Edinburgh, UCL, Queen Mary, Lancaster, а 10% от тях са приети в Oxford или Cambridge.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитията на колежа, в стаи с 1 или 2 легла, или в самостоятелни стаи в приемни семейства.

Спорт и развлечения

Училището организира разнообразна културно-развлекателна програма: практикуване на спортове (тенис, ръгби, танци, футбол, хокей на трева, гребане), както и участие в клубове по интереси Организират се екскурзии до интересни културни забележителности както във Великобритания, така и в Европа.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски език и математика.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник