Bellerbys College London

Лондон, Великобритания

Възраст на учениците:
13 -18г.

Годишна такса:
GBP 30 120 - 36 240

Образователни програми:
A Level, 1 Year GCSE programme, Foundation courses
Запитване

Местоположение

 
Лондон - оживен и космополитeн, е чудесно решение за средно образование. И заради реномираните училища, и заради избора от извънкласни занимания – музеи, театри, спортни събития, конференции и др.  


За училището

 
Bellerbys College London има възпитаници от над 50 различни държави. Подходящ е за ученици, които ще се занимават с бизнес, счетоводство и финанси, икономика, банкиране, инвестиране, маркетинг или мениджмънт в следващите степени на обучение. Колежът високо цени извънкласните занимания и партнира с университети като Cass Business School и London School of Economics, институции като Bank of England и London Stock Exchange. Bellerbys College London разполага с богат избор от A Level предмети с бизнес насоченост, включително счетоводство, икономика, управленческа и политическа психология. Колежът предлага широк избор от Foundation courses и Business, Finance & Management Foundation.


Настаняване

 
Настаняването е в общежитие или в семейства домакини. И в двата случая стандартът е висок. Общежитията са точно до сградата, в която се провеждат занятията, а кампусът се споделя между University of Greenwich, Trinity College of Music и др. За възпитаниците под 18 години има отделна сграда. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел.


Спорт и развлечения


Клубът по бягане на Bellerbys College London организира седмични събития. Работят и различни клубове и общества.


Изисквания и прием


Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник