Bellerbys College Brighton

Брайтън, Великобритания

Възраст на учениците:
13 -18г.

Годишна такса:
GBP 28 140 - 41 190

Образователни програми:
GCSE Pathway Programme, A Level, 1 Year GCSE programme, Foundation Pathways, Foundation programme.
Запитване

Местоположение

 
Брайтън е мултикултурен курортен град, разположен на брега на морето и на по-малко час път от Лондон. Предлага на своите жители оригинални начини за забавление през свободното време, посещение на театри, галерии и др. Брайтън е подходящо място за средно образование заради богатия избор от социални и образователни занимания извън колежа.


За училището

 
Елитният колеж Bellerbys предлага GCSE Pathway Programme за деца от 13-годишна възраст. Организират се и курсове за интернационални студенти – една година GCSE programme специализация преди A Level с разнообразие от предмети. Изборът от Foundation Pathways за чуждестранни студенти във Великобритания е също много широк. На разположение на децата има Student Services – в помощ при всякакви трудности, касаещи обучението или принципно живота в колежа.


Настаняване

 
Учениците могат да изберат дали да бъдат настанени в общежитие с международна среда или в приемни семейства, споделяйки заниманията на семейството. И в двата варианта предлаганите условия са с висок стандарт.

Спорт и развлечения


Колежът организира социални събития през цялата учебна година. Най-популярното е May Ball - с него се отбелязва краят на срока. Редовно има занимания по футбол, фитнес, бадминтон, баскетбол, йога и скуош. Разработени са и  клубове по интереси. Bellerbys College Brighton е изградил близки отношения с различни спортни организации в града.


Изисквания и прием


Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.

Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
Възраст*
   
 Help
Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник