Bellerbys College Brighton

Детайли

Място: Брайтън, Великобритания
Годишна такса GBP 21 639 - 31 560
Образователни програми GCSE Pathway Programme, A Level, 1 Year GCSE programme, Foundation Pathways, Foundation programme.
Възраст на учениците 13 -18г.

Местоположение

 
Брайтън е мултикултурен курортен град, разположен на брега на морето и на по-малко час път от Лондон. Предлага на своите жители оригинални начини за забавление през свободното време, посещение на театри, галерии и др. Брайтън е подходящо място за средно образование заради богатия избор от социални и образователни занимания извън колежа.


За училището

 
Елитният колеж Bellerbys предлага GCSE Pathway Programme за деца от 13-годишна възраст. Организират се и курсове за интернационални студенти – една година GCSE programme специализация преди A Level с разнообразие от предмети. Изборът от Foundation Pathways за чуждестранни студенти във Великобритания е също много широк. На разположение на децата има Student Services – в помощ при всякакви трудности, касаещи обучението или принципно живота в колежа.


Настаняване

 
Учениците могат да изберат дали да бъдат настанени в общежитие с международна среда или в приемни семейства, споделяйки заниманията на семейството. И в двата варианта предлаганите условия са с висок стандарт.

Спорт и развлечения


Колежът организира социални събития през цялата учебна година. Най-популярното е May Ball - с него се отбелязва краят на срока. Редовно има занимания по футбол, фитнес, бадминтон, баскетбол, йога и скуош. Разработени са и  клубове по интереси. Bellerbys College Brighton е изградил близки отношения с различни спортни организации в града.


Изисквания и прием


Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Students who complete the program will earn a Master of Computer Science degree - the exact same Master of Computer Science degree.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  

Пишете ни тук

Оставете ни съобщение и ние ще се свържем с Вас.