Новини

CATS College – как да спечелим стипендия и отстъпки от годишната такса

CATS College – как да спечелим стипендия и отстъпки от годишната такса

В момента се предлага изключителна възможност за кандидатите да спечелят 20%, 30% или 40% отстъпка от таксата за обучение в зависимост от резултата на теста.

Регистрирайте се за участие тук.

Предимствата на обучението в CATS College са много, но нека се опитаме да представим някои от тях:

  • Възпитаниците на колежа получават качествено образование и успяват да продължат в най-престижните университети по света. Голям процент от завършилите продължават образованието си в университет, който е техен първи избор.
  • CATS College са всепризнати в подготовката за изпити по различни програми: GSCE, А-level, IB, Cambridge Pre-U, Pre-A-level, Pre-IB, подготвителна година за университет - University Foundation, SAT, изпити за прием в специалност медицина. Учениците на CATS са поканени чрез CATS University Foundation Programme да следват магистърска степен по медицина и хирургия (MBBS) в UCLan.
  • CATS College са позиционирани в четирите най-прогресивни академични града: Бостън, Кеймбридж, Кентърбъри и Лондон. Освен това, разположението и на колежите в тези градове е ключово, лесно достъпно и удобно за учещите.

CATS College предлага модерна база за спортуване, извънкласни занимания и атрактивни екскурзии. В допълнение можем да припомним интернационалната среда с ученици от над 70 страни, академичните успехи и изграждане на лидерски умения в децата.

Допълнителна информация и насоки можете да получите в агенция „Скай Лайнс“ на телефон (+359 2) 987 99 58. А ако вече сте решили да опитате своите възможности на нашия конкурс на 19 или 20 март, направете регистрация за участие тук. Нашето съдействие е безплатно за вас. 

Категории

Поръчай каталог

Каталога съдържа всички училища с които разполагаме

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Students who complete the program will earn a Master of Computer Science degree - the exact same Master of Computer Science degree.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  

Пишете ни тук

Оставете ни съобщение и ние ще се свържем с Вас.