CATS College – как да спечелим стипендия и отстъпки от годишната такса

CATS College – как да спечелим стипендия и отстъпки от годишната такса

В момента се предлага изключителна възможност за кандидатите да спечелят 20%, 30% или 40% отстъпка от таксата за обучение в зависимост от резултата на теста.

Регистрирайте се за участие тук.

Предимствата на обучението в CATS College са много, но нека се опитаме да представим някои от тях:

  • Възпитаниците на колежа получават качествено образование и успяват да продължат в най-престижните университети по света. Голям процент от завършилите продължават образованието си в университет, който е техен първи избор.
  • CATS College са всепризнати в подготовката за изпити по различни програми: GSCE, А-level, IB, Cambridge Pre-U, Pre-A-level, Pre-IB, подготвителна година за университет - University Foundation, SAT, изпити за прием в специалност медицина. Учениците на CATS са поканени чрез CATS University Foundation Programme да следват магистърска степен по медицина и хирургия (MBBS) в UCLan.
  • CATS College са позиционирани в четирите най-прогресивни академични града: Бостън, Кеймбридж, Кентърбъри и Лондон. Освен това, разположението и на колежите в тези градове е ключово, лесно достъпно и удобно за учещите.

CATS College предлага модерна база за спортуване, извънкласни занимания и атрактивни екскурзии. В допълнение можем да припомним интернационалната среда с ученици от над 70 страни, академичните успехи и изграждане на лидерски умения в децата.

Допълнителна информация и насоки можете да получите в агенция „Скай Лайнс“ на телефон (+359 2) 987 99 58. А ако вече сте решили да опитате своите възможности на нашия конкурс на 19 или 20 март, направете регистрация за участие тук. Нашето съдействие е безплатно за вас.