Езикови ваканции в Швейцария

Езикови ваканции и лагери за деца в Швейцария

В полите на Алпите се намира малката и красива европейска държава Швейцария. Тя е популярна с швейцарските часовници, сигурните банки и пословичния шоколада, а също и с превъзходното си средно и висше образование, които страната предлага.

Все повече деца избират езикови ваканции в Швейцария, защото тя пленява с прекрасните природни гледки извън градските зони, чистите и подредени градове и интересните езикови лагери.

Езиковите ваканции и лагери в Швейцария предлагат обучение по английски или френски език. Децата избрали езиковите ваканции в Швейцария се запознават с нейната култура и бит. Получават възможността да общуват със свой връстници от цял свят и остават с впечатления за цял живот. 


По време на езиковите ваканции в Швейцария освен атрактивното обучение по език децата се радват на разнообразни спортни забавления като баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса, скално катерене, хокей на изкуствена настилка,    мини голф, конна езда, плуване и още много други.

В алпийската държава има над 1500 езера, като всяко е разположено на около 16 км едно от друго. Децата, които са на езикова ваканция в Швейцария се запознават с чудния сват на микро еко-системите, които тези езера сформират.

Агенция "Скай Лайнс" Ви предлага разнообразни възможности за незабравими езикови ваканции в Швейцария.

С нашата агенция можете да изберете езикови ваканции в Швейцария  в непосредствена близост до Женевското езеро в космополитния град с исторически чар Лугано или сред величествените планини на държавата.

"Скай Лайнс" Ви предлага разнообразни възможности за езикови ваканции в Швейцария.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания, Италия, Малта, Германия, Португалия, САЩ и Франция

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users