Езикови ваканции в САЩ

Езикови ваканции и лагери за деца в САЩ

Разнообразният пейзаж на Съединените американски щати предлага красиви и величествени водопади, невероятни гледки, пустини и каньони. Страната на "неограничените възможности" определено си струва да бъде посетена поне веднъж в живота, а каква по-добра възможност от това да се постигне с езикова ваканция или лагер в САЩ

Агенция "Скай Лайнс" предлага възможности за езикови ваканции в САЩ, за да могат децата ви да видят красотата на тази млада и могъща държава, да научат британски или американски анфлийски език.

Може да изберете езикова ваканция в САЩ в градове като Бостън, слънчева Флорида, мегаполисите Лос Анджелис или Ню Йорк.
Езиковите ваканции в САЩ

Съединените американски щати са популярна дестинация за обучение по английски език, а през последните години все повече деца избират езиковите ваканции в САЩ, тъй като освен обучението по език децата могат да посетят Статуята на свободата в „Градът, който никога не спи“ - Ню Йорк . Във Флорида по време на езиковата си ваканция щатите, децата могат да се полюбуват на безкрайните плажове и водните спортове. По време на езиковия си лагер в "градът на ангелите" - Лос Анджелис, децата ще се запознаят с филмовата индустрия в Холивуд. 


С нашите езикови лагери в САЩ децата ще  се запознаят с пансионното чуждоезиково обучение и в бъдеще ще могат да си харесат някое от многото елитни западни училища в страната. По време на езиковия лагер по английски език децата ще намерят нови приятели от цял свят. Това е шанс за тях, който ще остави отпечатък за цял живот!

Освен езикови ваканции в САЩ, можете да разгледате и предложенията ни за езикови ваканции на други дестинации – Австрия, Англия, България, Испания, Италия, Германия, Малта, САЩ, Франция и Швейцария.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users