Езикови ваканции в Португалия

Езикови ваканции и лагери за деца в Португалия

Езикова ваканция в очарователната Португалия е от онези преживявания, които оставят траен отпечатък в спомените ни. Ако искате вашите деца да прекарат повече време на открито, да се любуват на топло и слънчево време, да посетят интересни исторически забележителности и да обогатят познанията си по английски език, езиковите лагери и ваканции в Португалия са идеалното решение.

Португалия е обявена да най-добрата туристическа дестинация за 2019 година. Нейните плажове, пиратските пещери пълни със съкровища, китните градчета, събрали многовековна история са така атрактивни. Децата посетили тази срана, по време на езиковите си ваканции Португалия, се влюбват в нея за винаги.

В същата държава се намира и включената в листата на ЮНЕСКО, приключенска атракция геопарк Арука. По време на езиковите ваканции и лагери в Португалия, децата могат да се включат в различни екскурзии и да посетят разнообразни и забавни културни мероприятия.

 

Агенция „Скай Лайнс“ предлага за Вас и вашите деца, езикови ваканции в Португалия в малък чаровен град в областта Алгарве. Същата област, която за 2019 година печели приза за най-привлекателни плажове в Европа.

По време на езиковата ваканция в Португалия децата и младежите могат да съчетават обучение по английски език с разнообразна спортна и социална програма.

Освен езикови ваканции в Португалия, можете да разгледате и предложенията ни за езикови ваканции на други дестинации – Австрия, Англия, България, Испания, Италия, Германия, Малта, САЩ, Франция и Швейцария.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users