Езикови ваканции в Малта

Езикови ваканции и лагери за деца в Малта

Република Малта е съставена от седем острова и е една от най-малките страни в света, но е и гъсто населена. Като по-голямата част от населението на Малта живее в столицата ú Валета. Слънчевата и красива островна страна се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции в чужбина. Тя е разположена в средиземно море между Сицилия и северна Африка. Има градове, в които са забранени колите, така че ако искате вашето дете да прекара езиковата си ваканция на чисто, лишено от коли място, помислете за езиков лагер в Малта.

Езиковата ваканция или лагер в Малта съчетават няколко важни компонента : приятен и топъл климат, фантастични плажове, богато археологично и културно наследство и прекрасни езикови курсове.

По време на езиковите ваканции в Малта децата ще се запознаят с традициите на тези острови, ще разберат, защо финикийците са изрисували лодките си и кой е Озирис. Езиковия лагер в Малта не само ще обогати познанията по английски език на вашите деца, но те ще могат и да се насладят на интересни екскурзии до резервати и безлюдни острови като остров Филфла.

Езиковите ваканции и лагери в Малта, които агенция „Скай Лайнс“ предлага ще запознаят децата ви с интересната история на страната, с древните Мегалитни храмове построени 3600г. пр.н.е., едновременно обогатявайки познанията им по един от най-използваните езици в света.


Локациите, които сме подбрали за вас и вашето дете са сред топ дестинациите в страната. Изберете най-подходящата за Вас измежду всички възможности за езикови ваканции в Малта.

Също така бихте могли да видите предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания,Италия, Германия, Португалия, САЩ, Франция и Швейцария.

 

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users