Езикови ваканции в Италия

Езикови ваканции и лагери за деца в Италия

Разположението на Италия, в средата на средиземноморието, я прави предпочитана и желана дестинация за туризъм и ваканции, както и за летни езикови лагери. Прекрасната природа и многото забележителности на страната са само част от преимуществата, които могат да предложат езиковите ваканции в Италия.

За да се научи или да се усъвършенства мелодичния език на Медучите, добре е да се упражнява ежедневно и да се слуша постоянно. Това е едно от преимуществата на езиковите ваканции в чужбина, при тях децата навлизат в езиковата реч съвсем естествено и с лекота. По време на своята езикова ваканция в Италия, децата могат да се запознаят с нравите на италианците, които са темпераментни и забавни личности. Ще открият тайната на прословутия "долче вита" (дълъг и щастлив живот) на италианците. Ще се запознаят със свои връстници от цял свят и ще натрупан незаменими опит и познания. Децата избрали езикова ваканция или лагер в Италия ще видят уникални пейзажи и забележителности и ще могат да играят, учат и творят в сигурна и защитена среда.

Чрез езиковите ваканции и лагери в Италия не само може да се подобрят езиковите умения, но също може да се научат традициите на този народ, да се посетят пъстрите фестивали и да се опита уникалната италианска кухня.

 

Възможността да се научи италиански език в страната на ботуша, чрез предлаганите езикови ваканции в Италия от агенция „Скай Лайнс“ е примамлива и поради факта, че до Италия може да стигне лесно и ежедневно.

Изборът на езикови ваканции в Италия е достатъчно голям, за да можете да се спрете на най-доброта според Вас и Вашето дете.

Можете да разгледате също и предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания, Германия, Малта, Португалия, САЩ, Франция и Швейцария.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users