Езикови ваканции в Испания

Езикови ваканции и лагери за деца в Испания

Испания е толкова многолика и очарователна, веднъж посетили страната, посредством еикова ваканция, повечето деца се завръщат и за следващото лято. Това е страна, която пленява с тесните извити улички, цъфналите китайски рози и мушката и неочаквано разкритите гледки към шикозна и модерна архитектура. Езиковата ваканция в Испания е приятно и вълнуващо преживяване.

Избралите да отидат на езикова ваканция или лагер в Испания биват „погалвани“ от мекия средиземноморски климат. Страната е добре позната с развития си туристически сектор и множеството от исторически паметници, а в последните години все повече нашумява и с доброто образование, което може да се получи в нея. Да отидеш на езикова ваканция или лагер в Испания означава, че ще се потопиш в изобилие на прясна морска храна, зрели плодове и зеленчуци, и всевъзможни тапаси. Означава също, че ще се сблъскаш с веселия и добронамерен нрав на испанците. Ще усетиш безгрижието и спокойствието на най-дълголетния народ от Европейския съюз. Освен, че ще проговориш лесно испански език, по време на езиковата ваканция в страната на фламенкото ще можеш да се насладиш на вечната пролет на Канарския архипелаг, с почти постоянни температури от 24 С˚ или на красивото слънце над Коста дел Сол, на културния мегаполис – Барселона или на многоликия Мадрид.

 

 

Гостоприемната и слънчева Испания е една от най-предпочитаните дестинации за езикови ваканции може би, защото испанският език е един от най-разпространените в света.

Агенция „Скай Лайнс“ предлага езикови ваканции и лагери в Испания както на английски, така и на испански език. От британското училище в Мадрид през езиковия център в малкото университетско градче Саламанка до футболния лагер във Валенсия, възможностите са много. Изборът на най-подходящата за Вас езикова ваканция в Испания е пред вас.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Италия, Германия, Малта, Португалия, САЩ, Франция и Швейцария.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users