Езикови ваканции в Германия

Езикови ваканции и лагери за деца в Германия

Германия е държавата  с най-силна икономика в Европа. Тя е една от водещите икономически сили в света. А изучаването на немски език в Германия, чрез езикова ваканция е вълнуващо приключение, за всяко едно дете. Това е шанс да се открие една нова дестинация, да се опознае нова култура, да се срещнат интересни хора и да се натрупа нов опит.

Интересът към езиковите ваканции в Германия е все по-голям. Освен традиции в образованието, тази страна има с какво да впечатли - от изкуство, през архитектура до история. Това е страната, славеща се с най-стабилната икономика в Европа, а туристическите забележителности в нея са безчет.

Езиковите ваканции в Германия предлагат множество културни и исторически забележителности, съчетани с уроци по немски език в приятна и дружелюбна среда. Успешното изучаване на немски език в Германия е гарантирано в предлаганите от нас училища. Там прозира професионализма на немската школа, съчетан с игри, забавления и спорт.

Доброто владеене и познаване на немският език е все по-търсено и ценено в съвременния бизнес. За това си заслужава да се инвестира време в научаването му. Езиковите ваканции в Германия са много добра възможност за това.  Агенция „Скай Лайнс“ предлага голямо разнообразие от езикови ваканции в Германия, за да можете да изберете най-подходящата за Вашето дете.

 

Разнообразието от езикови ваканции в Германия, които агенция "Скай Лайнс" предлага, можете да видите тук.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания, Италия, Германия, Малта, Португалия, САЩ, Франция и Швейцария.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users