Езикови ваканции във Франция

Езикови ваканции и лагери за деца във Франция

Езиковата ваканция във Франция, ще ви запознае със страната на Наполеон, френското синьо сирене, гурме ресторантите и шансоните. Франция е така привлекателна за хиляди младежи, които искат да упражнят или затвърдят познанията си по френски език. Франция е петата държава с най-силна икономика в световен мащаб. Тя се смята за родното място на архитектурните стилове - готик и барок.

Френския език е така мелодичен и през последното десетилетие все повече младежи проявяват интерес към научаването му. Държавата е сред най-посещаваните туристически дестинации в света, тъй като е известна със своите забележителности - Айфеловата кула, Лувъра, Катедралата "Нотр Дам" и още много други.

Предлаганите езикови ваканции във Франция от агенция „Скай Лайнс“ ви дават избор не само от дестинации, но и от различни образователни програми.  Така вашето дете може да се чувства щастливо и ваканцията да бъде съобразена с неговите интереси, хобита и желания.

Освен езикови ваканции във Франция може да обмислите и други възможности за чуждоезиково обучение за Вашето дете. Можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания, Италия, Германия, Малта, Португалия, САЩ и Швейцария.

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users