Езикови ваканции в Австрия

Езикови ваканции и лагери за деца в Австрия

Езикови ваканции в Австрия

Австрия е една от прекрасните туристически дестинации в сърцето на Европа. Жителите на страната са на трето място в Европейския съюз спрямо качеството си на живот. Държавата е със статут на федерална република, а столицата ú Виена е единственият град-провинция в нея. Столицата е разделена на 23 района, а централната ú част е паметник на Световното културно наследство. Австрия е била дом за известни личности като Густав Климт, Артур Шницлер и Зигмунд Фройд. Да отидеш на езикова ваканция в тази интересна държава, чиято столица има „Квартал на музеите”, който е сред най-големите културни комплекси в света, е толкова впечатляващо и интересно.


Агенция „Скай Лайнс“ предлага езикови ваканции в Австрия както с английски, така и с немски език.

Децата решили да посетят тази впечатляваща държава, по време на своята езикова ваканция, ще обогатят и усъвършенстват познанията си по английски или немски език. Те могат да бъдат настанени както в столицата Виена, така и в Залцбург, който е родното място на Моцарт.

Изборът на езикови ваканции в Австрия е достатъчно голям, за да можете да се спрете на най-доброто за Вас и Вашето дете.

Ето предложенията за бординг училища  в Австрия на агенция Скай Лайнс:

American International School

Американското международно училище в Залцбург е основано през 1976 г. и над 30 години приема ученици от цял свят. Те се обучават в малки групи и това дава възможност за специален подход спрямо индивидуалните потребности на всеки курсист. AIS използва спортната база на университета в Залцбург, която разполага с плувен басейн, фитнес център, игрища за баскетбол и волейбол, тенис кортове и стени за катерене....

St Gilgen International School

Училището е съвсем ново – то отваря врати през септември 2008 год. като пансионно училище за международни ученици на възраст от 12-18 години. Класните стаи се намират в реновирана историческа сграда, а общежитието е новопостроено и включва ...

Theresianische Academy

Центърът за езикови ваканции Theresianische Academy се намира във Виена – една от най-грандиозните Европейски столици – град на велики императори и световно изтъкнати композитори и музиканти...

Често задавани въпроси

Как да избера къде да уча?
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина? В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Каква е минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение в чужбина?
Пансионно обучеие в чужбина може да се започне от 6 годишна възраст.
Как да намеря повече информация за програмите?
В повечето пансионни училища минималната възраст, от която може да се започне пансионно обучение е навършени 11 години.
Има ли изисквания спрямо нивото, на което се владее съответния чужд език?
Някои бординг училища предлагат подготвителни програми с цел повишаване на езиковото ниво на кандидата. Нивото на владеене на чужд език се проверява от специално изготвен за това тест от самото училище. Изискване за повечето бординг училища е нивото да е над средното.
При кандидатстване в пансионно училище полага ли се приемен изпит?
В общия случай пансионните училища изискват да проведат интервю с кандидата, което е по Skype или на живо. Държат на полагането на изпит по съответния чужд език и изпит и по предмет, който най-често е по математика.
Къде се провеждат приемните изпити за кандидатстване?
Тези изпити се провеждат в офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Какво влиза в таксите за пансионните училища и на каква сума възлизат те?
Най-често в таксите са включени обучението и настаняването на младежа, извънкласните дейности и екскурзиите. Те са строго индивидуални за всяко конкретно училище.
Кога започва учебната година в университета и на колко срока е разделена?
Най-често учебната година стартира началото на септември. Тя е разделена на три срока.

Искате повече информация?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас за повече информация

Изпрати запитване

Ако нямате навършени 14 години, моля, задължително въвеждайте данните на родител/ настойник
Възраст*
   
Име*
Фамилия*
Град
Телефон*
Имейл*
Съобщение
Политика лични данни*  
add users