Езикова ваканция в България

Езикова ваканция в България

Ако детето ви е малко за дълъг три четири хиляди километра път или ако се притеснявате да го пуснете да пътува без вас извън страната. Ако не искате да се оскъпява езиковата ваканция със самолетни билети и все пак искате да го дарите с незабравимо преживяване това лято. Ако осъзнавате колко важен е английският език днес, агенция "Скай Лайнс" ви предлага решение. Изпратете го на езиков лагер в близост до красивата морска столица на България - Варна.

Езиковата ваканция в Camp Golden Gate се провежда в курорта Бригантина, в Албена. Намира се на брега на морето и на 30 км от центъра на Варна. Бригантина е идеалният баланс между естествена гориста местност съчетана с морска среда. Децата се настаняват в двуетажни къщички, където се чувстват удобно и уютно.

Camp Golden Gate е американски международен летен лагер за деца на възраст между 10-18 години. Това е и единственият лагер в Източна Европа, който е член на Американската лагерна асоциация.

Учебната програма по време на езиковата ваканция в България е разделена на сутрешни занимания в рамките на 3 часа за интерактивни курсове по английски език и следобедни дейности, които са така подбрани, че да развиват ума и тялото. Те включват спорт и плажни забавления, изкуства и занаяти, както и уроци по фотография и готвене. Вечерно време децата могат да участват в клубове по дебати и да повишат както лидерските си умения, така и тези за работа в екип. Там те ще се запознаят с разнообразни хора и ще упражняват риториката си на английски език.

Езиковата ваканция в Camp Golden Gate се фокусира върху основните ценности на съвременния човек. Децата учат и се забавляват в среда, която е изпълнена с оптимизъм и ведър дух. Специално разработената програма ще помогне на децата да се научат да приемат загубата в дадено състезание или предизвикателство и да потърсят алтернативни възможности, ще ги насърчи да работят в екип и да търсят сътрудничеството. Програмата на езиковата ваканция в България предлага редица неконкурентни дейности като предоставя разнообразни възможности на подрастващите да постигат успехи и да се доказват всекидневно, за да достигнат своите лични победи.

По време на езиковата ваканция в международния американски кампус на българска територия, децата играят, учат и се забавляват в безопасна среда, без напрежение. Така те ще се завърнат по-уверени в себе си и неусетно подобрили езиковите си способности. По време на езиковия лагер в Camp Golden Gate децата придобиват самочувствие и увереност, те израстват и стават самостоятелни.

Интвресен факт е, че в езиковия лагер в близост до Варна, децата не използват "технологии", не общуват през апликации, не се фокусират върху интернет пространството, а на против, те се ангажират с дейности в "реалния" свят. Общуват на живо с деца от други националности и развиват творческия си потенциал.

Ако децата ви са готови за едно ново приключение и искат да научат английски език по време на лятната си ваканция, езиковият лагер в Бригантина ще им предостави чудесни възможности.

Искате да подберете най-подходящата езикова ваканция за Вас и вашето дете, ние ще Ви съдействаме и ще отговорим на всичките ви въпроси. Консултирайте се с нас на телефон за връзка: +359 2 987 99 58 или заповядайте в офиса на агенция Скай Лайнс на адрес: София, ул. „Шести септември“ 44.