Конкурс за стипендии до 40% от таксата за обучение в DLD College London

На 9 и 10 юни в офиса на Скай Лайнс ще се проведе конкурс за стипендии до 40% от таксата за обучение в DLD College London. Участието си в конкурса можете да заявите във формата, която следва.

DLD College е сред най-реномираните колежи във Великобритания, който след основаването си през 1931 г., става известен с високите академични резултати на своите ученици. През 2015 г. колежът открива своя чисто нов и модерен кампус, който се намира срещу сградата на Парламента в центъра на Лондон. А-Level програмата в DLD College дава възможност на учениците да избират от широка гама предмети, като през изминалата година 34% от завършилите програмата, са приети в Russel Group университети – най-добрите във Великобритания , а 66% продължават образованието си в университети, попадащи в ТОП 50 на най-добрите в света.

Видове стипендии:

  • 2 стипендии за 40% отстъпка от таксата за обучение за учениците, кандидатстващи за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level програма (16+ години).
  • 2 стипендии за 30% отстъпка от таксата за обучение за учениците, кандидатстващи за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level програма (16+ години).
  • 2 стипендии за 20% отстъпка от таксата за обучение за учениците, кандидатстващи за двугодишна GCSE програма (14+ години), едногодишна GCSE програма (15+ години) и A-level програма (16+ години).

Регистрирай се тук

Изискванията за всички стипендии са отличен успех и успешно полагане на изпит по английски език. Документите, необходими по време на обявените дати за конкурса са лична карта и академична справка за последните две години на обучение.

Съдействието за процесите по кандидатстване е безлатно. Ако са възникнали въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел. (+359) 878 92 49 45.

Заявката за участието в конкурса става с предварителна регистрация във формата, която следва.

Регистрация

Моля, пишете на латиница. Полетата, отбелязани със *, са задължителни.

 

Име и Фамилия*
Емейл*
Телефон/ GSM*
В кой клас е в момента?
Предпочитан час за полагане на изпит за стипендии *
   
Желаете ли да получавате информация от boardingschools.bg? *