• Свържете се с нас: (02) 980 0231
  • Имейл: info@skylines-bg.com

Конкурс за стипендии - Великобритания

Конкурс за стипендии за международни колежи във Великобритания

 

Великобритания е държава с богато културно-историческо наследство, огромен творчески потенциал и горда национална идентичност, която от много време заема челната позиция сред дестинациите за пансионно образование в чужбина. Към момента близо 27,000 чуждестранни ученици се обучават в бординг училища в Англия, като всяка година над 12 000 чуждестранни ученици започват средното си образование там.

Чуждестранните ученици и техните родители най-често са привлечени от високото академично ниво и богатото разнообразие от образователни програми, които се предлагат във всички британски училища.

На 22 юли 2017 година в офиса на консултантска агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“ , ще се проведе конкурс за прием в училища за средно образование във Великобритания.

Участието е само след предварителна регистрация тук.

Регистрация

Участващите училища са: Bellerbys Cambridge School, CATS College, Chase Grammar School,  Earlscliffe School, St.Michael College. Колежите отпускат стипендии в размер:


Bellerbys School – отпуска до 80% стипендия от таксата за обучение (за 1-GCSE)

CATS College (Cambridge, Canterbury, London) - отпуска до 40% стипендия от таксата за обучение


Chase Grammar School -отпуска до 50% стипендия от таксата за обучение и настаняване

Earlscliffe School - отпуска до 40% от таксата за обучение и настаняване

Saint Michael's College - отпуска до 50% от таксата за обучение и настаняване

Bellerbys College е добър избор за чуждестранни ученици с интерес към технологии и иновации, защото колежът поддържа връзка с местни научни и инженерни сдружения.

Cats College е водеща британска компания за езиково и академично обучение. Възпитаниците на колежа се класират за прием във водещи университети като Cambridge, London School of Economics, Imperial College, St. Andrew’s и Edinburgh.

Chase Grammar School се доказва с качествено образование и отлични резултати при преминаване на изпитите, с високи академични постижения и мотивация на възпитаниците. Училището предлага ексклузивно Chase Football Academy Academic Premium за новопостъпили по програмите GCSE и A-Level.

St.Michael College е интернационално училище с програми GCSE и A Level, подготвителна година за университет и летни курсове за деца от цял свят. Обучават се приблизително 110 ученици на година и голяма част от тях продължават образованието си в престижни университети в Англия.

В Earlscliffe School се акцентира върху обучението в малки групи - средно по 9 ученици. Степента на усвояване на учебния материал се отчита чрез седмична проверка на т. нар. система TRAC (Test, Rank and Coach). Амбицията на преподавателите е да подготвят своите възпитаници за прием в най-престижните университети в Европа и САЩ.

За да се явите на конкурса за стипендии е необходима предварителна регистрация, академична справка за последните две години на обучение и попълнена апликационна форма на училището, за което кандидатствате. 

Консултантите на „Скай Лайнс“ ще Ви съдействат във всеки процес. Ако са възникнали въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел. (+359 2) 987 99 58.

Регистрация за изпит