• Свържете се с нас: (02) 980 0231
  • Имейл: info@skylines-bg.com

Пансионни училища в Гърция

Агенция Скай Лайнс си партнира с едно от най-добрите пансионни училища в Гърция - американското училище Pinewood School в прекрасния пристанищен град Солун.

Pinewood School е основано през 1950 год. и вече 60 години предлага обучение по американската система за средно образование на момичета и момчета от седми до дванадесети клас. Учениците се подготвят съобразно американската образователна система, като завършват с квалификацията за средно образование в САЩ American High School Diploma. Предлага се подготовка за международна образователна програма International Baccalaurete.

Pinewood School се нарежда сред престижните бординг училища в Гърция  и има добра репутация за качествено преподававане, подготвяйки своите възпитаници за предизвикателствата на висшето образование в чуждестранни университети. Възпитаниците на Pinewood School продължават своето образование в колежи и университети основно в САЩ и Великобритания.

Научете повече за Pinewood School The American International School of Thessaloniki тук:

 

Pinewood School

Pinewood School е основано през 1950 год. и вече 60 години предлага обучение по американската система за средно образование на момичета и момчета от седми до дванадесети клас. В училището се обучават деца от 35 националности като основният език на преподаване е английският ...

American Academy Limassoll

American Academy Limassol се намира във втория по големина град в Кипър - Лимасол, на Средиземно море. Лимасол е популярна туристическа дестинация, основен център на винопроизводството. Тук е и най-голямото пристанище в страната.