Пансионни училища в Германия

Агенция Скай Лайнс има удоволствието да Ви представи едно от водещите пансионни училища в Германия - Berlin Brandenburg, разположено в предградията на немската столица Берлин.

Berlin Brandenburg International School е едно истинско международно училище за момичета и момчета на възраст от 3 до 19 години. Обучението се извършва съобразно международна образователна програма International Baccalaureate на английски език, за което училището е акредитирано от организацията International Baccalaureate (IB) в Женева, Швейцария.

В Berlin Brandenburg се обучават общо 700 ученика от 60 различни националности и училището се нарежда сред най-реномираните бординг училища в Германия.

Научете повече за Berlin Brandenburg International Schoolтук:

Berlin Brandenburg International School

Berlin Brandenburg International School (BBIS) е напълно акредитирано англоезично училище с 560 ученика. Базата му Сииберг, в южната част на Берлин на езерото Макнау се гордее с превъзходните си спортни площи, отлично оборудван физкултурен салон и ...

Schloss Neubeuern

Schloss Neubeuern е международно училище основано през 1925г., което се счита за едно от най-добрите частни училища в Германия. Schloss Neubeuern е с не много голям размер и в него се обучават около 220 деца в малки класове от по 10-12 души...

Schule Schloss Salem 

Schule Schloss Salem се намира в живописния район на град Залем, близо до Щутгарт. Училището е част от международната организация на училищата, които предлагат International Baccalaureate.  

St George's English International School

St. George’s School е международно пансионно училище, което следва британската образователна система. От създаването на училището през 1985г. до сега, учителите насърчават индивидуалните заложби и таланти на учениците..