Стипендии за Chelsea Independent College

Защо да изберем Chelsea Independent College? Местоположението на колежа, добрите резултати на учениците и техният прием в най-добрите университети, разнообразните предмети, модерните съоръжения, първокласните общежития и извънкласните занимания са едни от най-сериозните предпоставки за това.

Мотото за обучение е сила в дълбочина. Учениците имат възможност да избират от различни специализирани предмети – счетоводство и финанси, анимация, архитектура, спортен мениджмънт, градоустройствено планиране, дизайн и мениджмънт, военни науки и философия. Изучаваните програми са едногодишно и двугодишно GSCE, A level, pre-A level, също и подготвителна програма за кандидатстване с медицина.

Възпитаниците на колежа безспорно успяват да се реализират – както академично, така и личностно и професионално. През 2014 г. колежаните са приети в едни от най-добрите според The Times Good University Guide университети във Великобритания –Imperial college, KCL, Durham, UCL, Nottingham, Birmingham, Bristol както и някои медицински училища,.

Как да кандидатствате? На 21-22.05.2016 г. агенция „Скай Лайнс“ ще проведе конкурс за стипендии в някои международни английски колежи, един от които е Chelsea Independent College. Стипендиите варират между 20% и 50%. За Ваше улеснение изпитът е в България, на място в офиса на „Скай Лайнс“.

Необходима е предварителна регистрация, академична справка за последните две години на обучение, попълнена апликационна форма на училището и препоръка от преподавател. Консултантите на „Скай Лайнс“ ще Ви съдействат при всеки един процес. Ако са възникнали въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел. (+359 2) 987 99 5.

За да се явите на изпит, е необходимо да се регистрирате тук